Enkelikoulumme 4. päivä on käyty. Aluksi virittelimme energioitamme jälleen korkeammalle. Päivän aiheena oli äänellä parantaminen, kivet ja kortit. Jokainen aihe on niin laaja, että ehdimme raapaista vain pintaa mutta tuli jokaiselle tutummaksi.

Ääntä kuljetimme alhaalta ylös ja takaisin chakra kerrallaan; jokaiselle chakralle oma vokaali. Sen jälkeen jokainen sai hetken köllötellä piirin keskellä ja muut lauloivat hänelle omaa nimeä; siis se köllöttelijän nimeä. Lauluäänellä ja -taidolla ei ollut mitään tekemistä asian kanssa ;) Oli aika mielenkiintoista makoilla siinä keskellä. Oli tunne, että jos nuo jatkaa vielä jonkun aikaa niin nousen ilmaan! =D

Kirsillä on aina rumpu mukana, ja tällä kertaa oli myös Annealla. Annean rummussa oli hyvin toisenlainen sointi kuin Kirsin rummussa ja tämän rummun ääni ja Annean laulu kävivät kovin minun sydänchakraan. Mitä lie parannettiin...

Kivet ovat hyvin, hyvin laaja aihe ja minun matkani kivien kanssa on vasta alkanut. Minulle pintaan nousivat kivikorteilla katsomalla fluoriitti ja kalsiitti. Jälkimmäinen on tälläkin hetkellä taskussani (vihreänä) mutta fluoriitti otti ja hyppäsi taskusta ensimmäisen päivän jälkeen enkä ole sitä vielä löytänyt =D Ehkä hän oli sittenkin väärän värinen kun oli myös vihreä.

Korteilla teimme kaksi eri tulkintaharjoitusta. Korteilla työskentely olikin minulle ennestään tuttua mutta opin uuden tavan asetella kortteja. Mielenkiintoisia asioita katselin. Mutta niistä ei sen enempää koska ovat tällä hetkellä vähän liian henkilökohtaisia julkisesti kerrottavaksi.

Lisäksi suunnittelimme tulevaa valmistumisjuhlaa joka on heinäkuussa. Tätä suunnittelua jatkamme vielä parilla kerralla. Jännää! Ja heinäkuussa kovin haikeaa.