Toinen Enkeli-Energia -koulun koulustuspäivä oli lähes pari viikkoa sitten mutta enpä ole oikein saanut kuulumisia näppikseltä irti. Yritetään taas...

Tällä kertaa ihmisten kasvot olivatkin tuttuja, tunnelma oli entistäkin lämpöisempi ja halauksia oli enemmän. Puhdistelimme chakrajärjestelmää Arkkienkeleiden avustuksella ja puhdistusprosessissa kohotettiin myös energioita. Tämä on hyvin voimakas prosessi ja emme saa tätä tehdä omin päin ennen kuin koko kurssi on ohi. Prosessiin kuului liikkeitä, mielikuvaharjoittelua ja äänteitä. Leyhyttelimme omia siipiämme =) Pareittain harjasimme toistemme aurat ja "poistimme haarniskat" eli aurasta kaikki menneisyydestä sinne jääneet muistot (myös menneistä elämistä). Minulta lähti nilkoista kahleet ja vanhat saappaat... No ei ihme jos levottomat jalat on vaivanneet, kun niitä ole yrittänyt tässä elämässä potkia pois ;D Toisin sanoen paransimme toisiamme enkelienergialla. Ai mikä on aura? No se on kaikkia ympäröivä energiakenttä; siis jokaisella on omansa.

Tapasimme myös oman suojelusenkelin ja saimme häneltä lahjan. Oma enkelini oli ruskea silmäinen, musta tukkainen ja violettivaatteinen, feminiininen. Hän oli valoa hohtava ja kirkassilmäinen. =) Sain häneltä kultaisen omenan. Mitä se sitten tarkoittaneekin =D Se ehkä paljastuu jossain vaiheessa.

Jälleen kerran puhuimme siitä miten tärkeää on olla itse kunnossa ennen kuin hoitaa toisia. Toista ei saa hoitaa vihaisena eikä sairaana. No kuka sitä töissä nyt sairaana oliskaan ;D On syytä muistaa, että käy säännöllisin väliajoin hoidattamassa itseään. Kuten on tunnettua: suutarin lapsilla ei ole kenkiä. Mutta energiatyöskentelyssä se ei käy laatuunsa! Vaihtaa vaikka kaverin kanssa hoidot =) Kun olemme tässä fyysisessä tasossa elämässä, tarvitsemme tasapainotusta ja hoitoa säännöllisesti, kun toimimme parantajina ja energian välittäjinä.