Baileys-juustokakku, ja oli muuten oikeasti jumalaisen hyvää!

Ja Suklaaunelma (jäädyke)

150 g sokeria
3/4 dl vettä
4 keltuaista
100 g valkoista suklaata
100 g tummaa suklaata (70%)
5 dl kuohukermaa

Keitä sokeri ja vettä koko ajan sekoittaen n. 2 min. (kunnes seos kuplii). Anna jäähtyä hieman. Sulata suklaat; kumpikin omassa astiassa. Vatkaa sokeriseos ja keltuaiset vaahdoksi.

Jaa vaahto kahteen osaan, joista toiseen sekoitetaan valkoinen sula suklaa ja toiseen tumma sula suklaa. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita puolet kermavaahdosta valkosuklaa seokseen, ja puolet tummasuklaaseokseen.

Kaada vaalea seos jäädykevuokaan. Kopauta varovasti pöytään, että ilmakuplat häviävät. Levitä tumma seos tasaiseksi vaalean päälle. Pakasta vähintään 8 tuntia ennen tarjoilua.

(tämän ohjeen olen joskus kauan sitten napannut Tupperwaren esitteestä)