Viime viikolla oli 3. enkeli-energia -koulu päivä. Aiheena oli kanavointi (ja ei, sillä ei ole mitään tekemistä ristipistotyön kanssa ;D). Kanavointi on energian ja viestien välittämistä. Niinpä myös energiahoito kuten reiki, on kanavointia. Reikiläiset tämä jo tietävätkin, tai ainakin heidän pitäisi tietää. =)

Pariharjoituksena tuijottelimme tosiamme silmiin n. 10 minsaa ja olimme kanavana mahdollisille viesteille joita saimme. Vaitiolovelvollisuudesta en kerro mitä minä näin. Mitä minulle nähtiin: olin sotajoukon johtaja, olimme ratsailla ja teurastimme koko kylän. Huoh! Mitenkä en ollut ollenkaan yllättynyt. Parini siis näki jotain mennyttä elämää. (näki asioita myös nykyisestä elämästäni) Olen ollut useassa elämässä jonkinlainen sotilas ja vastaavasti monessa elämässä parantaja. Ääripäiden ihminen? Molemmat ääripäät "kummittelevat" tässäkin elämässä jollakin tavalla.

Kävimme tapaamassa tämän hetkistä opastamme. Omani oli hyvin tutun oloinen heppu, jonka nimi oli mielestäni todella vaikea ja pyysin, että saan sanoa häntä Einoksi. =D Mistä lie keksin moisen nimen. Rakkauden tila oli hyvin voimakas. Kanavoimme omaa opastamme kirjoittamalla.

Ihan lopuksi saimme kanavointivihkimyksen, jossa saimme harteillemme viitan merkiksi vihkymyksestä ja kuljimme portista seuraavalle tasolle.

Selvyyden vuoksi täsmennän, että nämä vihkimykset eivät tapahdu fyysisellä tasolla joten minulla ei ole näyttää sitä viittaa fyysisille silmille. =)

 

Tänään minulta kysyttiin maailmakatsomuksestani. Sanoin että lue blogista, siellä se on lyhesti ;D Noh, täsmentävä kysymys oli uskonko jumalaan. Vastaus: kyllä minä uskon että olemassa korkeampi voima jota voidaan kutsua myös nimellä jumala. Uskon, että me jokainen olemme osa tuota jumalaa. Olemme kanssaluojia eli luomme omaa todellisuuttamme. Esim. jos hoemme koko ajan ettei mistään tule mitään (vaikka emme varsinaisesti kirjaimellisesti sitä tarkoittaisikaan), niin lopulta käy niin ettei mistään todellakaan tule mitään! Olemme luoneet oman todellisuutemme. Ajatuksella ja sanoilla on voima. Uskon, että meitä kaikkia opastetaan ja johdatetaan, ja pyydettäessä saamme selkeämpää opastusta. Saamme myös apua eri tilanteisiin fyysisellä tasolla kun vain muistamme pyytää apua. Kuka auttaa? Enkelit, henkioppaat, ihmiset joita tiellemme johdatetaan. Uskon siihen, että olemme valinneet kehomme, nimemme ja vanhempamme ja tietyt ratkaisevat suuret tapahtumat elämässämme ennen kuin synnyimme fyysiseen maailmaan. Meillä on vanhempiemme kanssa sopimus perhesuhteista. Uskon, että aika ei todellisuudessa ole lineaarinen (mennyisyys, nykyisyys, tulevaisuus -jana) vaan kaikki tapahtuu tässä ja nyt. Vain elämä fyysisellä tasolla vaatii ajan kokemisen. Uskon, että me kaikki olemme yhtä (olemmehan me jokainen osa samaa jumalaa aivan kuin jokainen solumme on osa meidän kehoamme) ja kaikki vaikuttaa kaikkeen.