Aloittelijan kakuksi tämä onnistui mielestäni hyvin.

Vuoka Confetista.

Täytteenä on mustaherukkamoussea (jossain blogissa näin mutta sovelsin mansikkamoussea) ja valkosuklaamoussesta jätin valkosuklaan pois ja hurautin sekaan mariannemurskaa. Tämä jälkimmäinen toimenpide ehkä aiheutti sen, että kakkostäyte oli todella löysää. Sen näkee kuvastakin.

553935.jpg

Tässä ei ole vielä mitään päällistä ja tässä näkee miten toinen täyte on valunut ennen kuin se on hyytynyt. Muistakaa että käytän inkkarisokeria joka tuo omat sävynsä leivonnaisiin.

553941.jpg

Tässä olen jo pursottanut sokerikreemiä renkaiden ja tuulilasien paikalle. Viimeistä kuvasta huomaatte että unohdin sivuikkunat ;D

553942.jpg

Minulla oli liian vähän sokerikreemiä tai sitten pursotin aina yhteen kohtaan liikaa. Noh, ehkä harjoittelu auttaa asiaan. Sokerikreemiä oli huomattavasti helpompi pursottaa mutta se on kyllä todella äkki-imelää!