Töissä on tullut sulkeuduttua pömpeliin silppuamaan paperia ja se jos mikä on meditatiivista harjoitusta. Siinä kun ei tarvitse juurikaan aivojaan käyttää ;)

Mietiskelin siinä sitten tuota Pohjois-Savon yhteisökyläosuuskuntaakin. Mietin sitä miksi olen siihen mennyt mukaan. Kun aikoinaan tutustuin asiaan ja lueskelin ajatusmaailmaa hankeen takana huomasin, että joku muukin oli pohdiskellut samoja asioita kuin minä pienessä mielessäni. Olin jo vuosia sitten tullut siihen tulokseen, että nykymaailman menolla ei pitkälle pötkitä. Olin kehitellyt mielessäni vastaavanlaisen projektin! Uskoin, ja uskon edelleen vahvasti siihen, että jos ihmiskunta ei vapaaehtoisesti suostu muuttumaan, maailmankaikkeus pistää meidät muuttumaan. Sisäinen näkemys (tai oikeammin näky) on vahva. Yhteisöllisyys on tärkeää kuten myös luonnon kanssa yhdessä, samassa rytmissä toimiminen. Yhteisöjen välinen vaihto(-opiskelu) on yksi tärkeä osa-alue.

Luonnon kanssa tapahtuva yhteistyö, ekologisuus, ei tarkoita sitä, että mennään takapakkia ja unohdetaan kaikki tekniikka ja ns. sivistyksen tuomat asiat. Mielestäni esim. internetyhteydet ovat vielä aika kauan tärkeitä ihmiskunnalle. Kunnes opimme jälleen telepatian ;)