Ensimmäinen luukku kalenterista on avattu. Herra 3,5 vee sai joulukakun (oikeasti se taisi olla jouluvanukas noin brittiläisittäin mutta sanoin Aaronille että se on joulukakku ;D) ja äidin kalenterissa oli hyrrä. Miika ilahtui kovasti tästä hyrrästä, jopa niin suuresti että herahti nauramaan.

Omalle pikku torille oli ilmestynyt joulukuusi valoineen, tarhassakin oli joulukuusi ja tonttu-ukkoja hyppelehti ikkunoissa. Joulukalenteri roikkui naruissa... eli pyykkipojilla oli kiinnitetty isoja "karamelleja" naruun. Kotona pitäisi kaivaa kynttelikkö ja ikkunatähti esiin, samoin ovikoriste. Kun se joulu pikku hiljaa lähestyy, vaikkei kauheasti tunnu siltä. Ehkä se on tuo harmaus ja lumen puute...

Kirjakerhossa on yllätys yllätys (?) J.D Robbin uusin suomennos (eli siis Nora Roberts salanimellä) kuukauden kirjana. No sitähän EI VOI perua ;D Onneksi pääsin töihin niin raaskii ostaa tuonkin.

Mulla on ongelma miten saada Tefal-keittiö ostettua ja salakuljetettua kotiin. Sitä kun ei pistetä käsilaukkuun piiloon =D Mutta ehkä toinen aikuisista lähtee autolla asioille ja jättää sitten keittiön auton takakonttiin siihen asti että pojat nukkuu...

Täytyy sanoa näin joulun alla, että omat vanhempani ovat olleet ilmiömäisiä joulupukkeja! En muista, että olisin yhtenäkään jouluna etukäteen tiennyt mitään joululahjoista. Saati että olisin tajunnut sen miten he salakuljettivat lahjat eteiseen jouluaattona niin että emme todellakaan tajunneet missä välissä se tapahtui ja uskoimme vakaasti joulupukin käyneen pikaisesti ne sinne tyrkkäämässä! En edelleenkään ymmärrä miten he olivat niin taitavia. En huomannut mitään edes siinä vaiheessa kun vähitellen rupesin ymmärtämään että lahjat ovatkin vanhempien ostamia. Siinä vaiheessa eräänä jouluna meille tulikin joulupukki-himself ihan sisälle asti ja sain lahjan josta takuuvarmasti tiesin ettei se ole vanhempien ostama. En vieläkään näin kolmevitosena tiedä kuka joulupukkina oli (oliko se sitten SE oikea...) ja hämmennys oli kauan todella suuri.

Aaron on tänä vuonna esittänyt selvin sanoin: "Tänä jouluna ei sitten nukuta kun pukki tulee!" =D Viime vuonna olimme siis päiväunilla kun "pukki" kävi. Näinpä äiti siis joutuu joustamaan ja olemme kysyneet tuttavaperheestä miestä pukiksi. Jännää! =)