Ennen vanhaan tänään tuli olla kaikki jouluvalmistelut valmiina. No ei oo, sori esiäidit =) Mutta melekein!

Oltiin viikonloppuna poikien mummilassa ja tätilässä ja ystävien luona. Ja joka paikassa tietysti herkuteltiin. Kun eilen tultiin kotiin, huomattiin että omalle pikkutorille oli kasvanut pieni kuusimetsä. Mentiin sitten joulukuusen hakuun. Mä leivoin yhden kakun lisää ja vähän järjestelimme joulukuuselle tilaa ja muutenkin laitettiin joulua kotiin. Kipaistiin vielä laulamaan kauneimpia joululauluja. Pojat nukahtivat kynttilän valossa. Oli niin jouluinen tunnelma jo <3

Tänä aamuna heräsimme hiljalleen leijailevaan pakkaslumisateeseen. Olisi ollut kiva jäädä kotiin fiilistelemään joulua mutta työt kutsuivat. Eihän tässä ole kuin 2 kokonaista päivää ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa niin aatonaattona päästään aikaisemmin pois.

Eskaria jännittää joulu niin paljon, että käy vähän väliä kaikkien hermoille. Kiusaa kaikkia ja tekee kaikki kepposensa ja keksii uusia ja itkee joka asiasta, suorastaan parkuu. Se pistettiin jo pelikieltoon rangaistukseksi. Eilisiltaan mennessä oli vissiin jo ehtinyt miettiä asioita koska oli jo yliystävällinen ja reipas =D  Ehkä se siitä.