Tilasin viime viikolla itselleni takin. Sain sen perjantaina ja se oli himpun verran liian pieni joten maanantaiaamuna laitoin sen postin mukana takaisin ja vaihtoon. Sain vaihtotakin tänään! Jos vappua ei olisi ollut välissä, olisin saanut takin jo eilen. Siinä oli tosi tehokasta toimintaa.

Uutta takkia piti testata tietenkin heti koiran ulkoilutuksessa. Oli tehokas suoja tuulta vastaan. Toimii siis.

Kuovi on huutanut jo ainakin kaksi viikkoa. Siinä on jotain ikiaikaista ja sielua koskettavaa. "Kun kuulet kuovin äänen, älä mene järven jäälle." No eipä ois tullu enää mielenkään siinä vaiheessa kun eka kerran kuovin huudon kuulin tänä keväänä. Toissa keväänä meillä oli miehen kanssa kiistaa onko huutaja kuovi vai joku muu lintu. Viimein minun oli pakko kaivaa netistä kuovin huutonäyte koska mies ei uskonut minua. Itse tiesin 100 % varmasti huudon kuuluvan kuoville. Olen minä sitä sen verran monta kevättä kuunnellut.

Äsken kun katsoin Mentalistia telkkarista, huomasin jotain liikettä pihalla. Pupu! Tuolla se loikki meidän takapihalla ja etsi jotain syötävää. Koira oli miehen kanssa iltalenkillä joten se ei päässyt hepuloimaan.

Aamulla ihmettelin miksi kasvihuone näyttää niin oudolta. Oi ei! Katossa oli reikä. Yksi elementti oli lähtenyt jonnekin. Aamulenkiltä tullessa huomasin että se piilotteli kasvihuoneen takana. Mies huomasi sitä pelastaessaan, että seinästäkin oli lähtenyt elementti. Eilen oli niin kova tuuli, että elementit eivät olleet pysyneet pidikkeissään. Pitänee keksiä joku ratkaisu.