Minä nimittäin. =D Olemme tässä aikamme tänään kuunnelleet kun jossain naapuriasunnossa on porattu ja vasaroitu. Rasittavaa se on minä päivänä tahansa. Mutta taloyhtiössämme sunnuntairemontointi on kielletty! Ja sen pitäisi olla kaikkien tiedossa koska siitä on hyvin selkeästi kerrottu ilmoitustaululla. Jotkut vain eivät ole vielä oppineet lukemaan...

Aikani kuunneltuani totesin, että ei se lopu. Lähdin rappukäytävään kuuntelemaan mistä asunnosta se kuuluu. En ollut ainoa naapuri joka siellä rappukäytävässä hiippaili. =D Lopulta meitä oli 3 ihmistä siellä oven takana. Selitys oli taas se usein kuultu 'en tiennyt'. Hohhoijaa! Yksi naapureista sanoi, että siellä on öiseenkin aikaan naputeltu vasaralla. Yöllä?! Jotenkin vielä sen ymmärrän, että sunnuntaiporauskieltoa ei älytä mutta että yöllä naputellaan.

Nyt joku tietysti ajattelee, että onpas nipoa touhua. On! Tässä talossa on yli 50 asuntoa. Talo on valmistunut 1970-luvun alussa. Aina on jossain asunnossa jotain rempattavaa. Yksi päivä viikossa remonttirauhaa on varmasti tarpeen. Siinä ei ole jouston varaa.