Kävin viime viikolla viimeistelemässä keittiötilausta ja samalla tuli puheeksi, että 3.10 on viimeinen päivä tehdä muutoksia keittiötilaukseen jos niitä haluaa. Syyskuun loppuun mennessä pitäisi tehdä tarkistusmittaukset. Mä kauhistuin! Joko nyt?! Kääk! Onneksi timpuri sanoi, että saavat tehtyä väliseiniä niin, että mittaukset voi tehdä. Edellä pistinkin kuvia jo hahmottuvista seinistä.

Saimme maalämpökaivolle poraajan toisaalta. Vielä se tietysti pitäisi kytkeä taloon ja nesteet kiertoon, että taloon saisi oikeasti lämmityksen. Pian sitä tarvitaan.

Leivinuuni ja liesi ilmestyivät viime viikolla tontille. Niiden piti tulla kyllä vasta lokakuussa ja siitä piti tulla meille ilmoitus ennen kuin tuovat. Noh, siellä ne nyt kuitenkin on; osina. Tiedä sitten milloin saapuvat asentamaan.

Pian pitäisi päättää myös lopullisesti lattiamateriaalit ja maalit ja tapetit. Suurimmaksi osaksi olen ne kyllä päättänytkin, mutta jotenkin minulle tuli epävarma olo sisustussuunnittelijan suosittelemasta tapetista koska minun mielestä siinä on kuolleita puita enkä sellaisia halua seinälle. Haluan jotain elävää ja kasvavaa. Siis ei kirjaimellisesti vaan symbolisesti. Joten tapetin metsästys on edessä.