Mie olin henkisellä kurssilla. Tämä oli nopeasti ja lyhyellä varoitusajalla kokoon pistetty kurssi. Meitä oli pieni ryhmä: 6 kurssilaista ja kurssin vetäjä. Senpä takia saatiin oikein tiivistä ohjausta. Aloitettiin suojauksen tekemisellä ja meditaatiolla. Sitten tehtiin kolmen ryhmät. Kaksi istumaan yhtä vastapäätä. Sitten ne kaksi alkoivat heittelemään sanoja, joita heille tuli mieleen tästä yhdestä ihmisestä. Mielenkiintoisia juttuja... lähinnä tässä haettiin luottamusta siihen että ON selväaistinen. Sen yhden piti sitten jollain tapaa vahvistaa että sanat osuivat häneen.

Mulle tuli esim. yhden ihmisen kohdalla selkeästi 'särkynyt sydän' ja mie jäin miettimään voinko sellaista sanoa ja tarkoittaako se nyt kukkaa vai muuta ... ja mie jauhoin sitä päässäni enkä sanonut ääneen... muutakaan sanaa ei tullut mieleen, tämä yksi vain hengaili pääkopassa... vetäjä tuli sanomaan mulle että anna sen nyt tulla ulos, sano se ääneen ... ja mie rupesin rykimään ja sanoi vaan että joojoo =P No viimein mie sitt sanoin sen. Ja tälle ihmiselle se olikin oikein tärkeä sana, kukkana! Siinä sen huomasi, ettei pitäis heittää kontrollia päälle. Niin ja  minähän en näe mittään ;D Vaihdettiin paikkoja niin että jokainen sai niitä sanoja.

Käytiin välillä syömässä. Oltiin hotellin Kristallikabinetissa, joten käytiin hotellin seisovasta pöydästä ruokailemassa. Hyvää ruokaa oli =)

Kanavoitiin myös itsellemme noita sanoja. =)

Sitten avattiin kolmatta silmää ja taas tehtiin kolmen ryhmät. Kaksi katsoi yhdelle. Nyt haettiin suurempia kuvia kuin edellä olevat yksittäiset sanat. Oli tosi mielenkiintoista katsoa. Hei! Minähän ihan oikeasti näen! =)

Aika meni tosi nopeasti!

Kurssin vetäjä tunnusti lopuksi, että me olimme hänen ihka ensimmäinen oikea kurssiryhmä. =) Ja siksi varmaan olikin hyvä, että me kaikki olimme tehneet näitä harjoituksia ennenkin. Silti kurssin vetäjä kyllä oikeasti veti kurssin. Hänen ympärillään kävi aikamoinen kuhina kun henkimaailma oli siellä niin tohkeissaan, että kaikki sujuisi hienosti. Ihan sen takia että myös hän saisi luottamusta siihen että hän pystyy tähän työhön ja osaa! =)