Esikoisen kouluhommien takia olen joutunut työstämään voimallisesti omaa sisäistä elämääni, että pystyisin pysymään rauhallisena ja suhtautumaan asiaan viidennestä ulottuvuudesta. Olen huomannut, että omat energiat ovat olleet aika matalavärähteisiä ja olen tietoisesti niitä nostanut jälleen. Olen myös tietoisesti lähettänyt tilanteeseen valoa ja enkeleitä. Ja pyytänyt myös muita tekemään näin.

Tilanne on aika sekava koululla myös muiden oppilaiden osalta enkä lähde tässä monistakaan syistä edes ruotimaan ja selittämään sitä.

Minun tämän hetkinen näkemykseni on se, että tässä tilanteessa ovat törmänneet vanhan ajan ja uuden ajan energiat. Se on tuonut ihmisissä pintaan erilaisia työstettäviä asioita. Ja tavallaan minä olenkin kiitollinen tästä tilanteesta, koska minä olen saanut aivan loistavan mahdollisuuden työstää omaa kasvuani. Minulla on ollut kauan pysähtyneisyyden tunne ja tunne siitä, että minunlta on yhteydet korkeampaan minään ja tasoihin poikki. Eilen minulla oli pitkästä aikaa tunne, että minulla on jälleen jonkilainen yhteys.

Tämä työstäminen on auttanut minua myös työpaikan negatiivisen energian kanssa.

Kyllä maailmankaikkeus osaa!