Jospa nyt antais jouluraportin.

Aatonaaton iltana nuorimmainen tuli kipeäksi ja nukkui erittäin katkonaisesti. Esikoisella oli koko yön kakkahätä (hän kun EI voi käydä kakalla ennen kuin on ihan pakkopakkopakko; herra haluaa olla poikkeustapaus jonka ei tarvitse kakkia... olisi voinut valita jonkun muun aiheen olla poikkeava =P) ja hän hyppi kirjaimellisesti seinille pitkin yötä. Äidillä oli kinkku uunissa ja kauhean kuuma joten hän nukkui näiden kaikkien yhteisvaikutuksesta ehkä noin 3-4 tuntia. Isä kuorsasi...

Aattoaamu alkoi sitten kakkatappeluiden merkeissä. Tosi hauskaa... Kuusi saatiin koristeltua sitten joskus 10 aikaan... Riisipuuro maistui vain äidille ja isälle. Kuopukselle tuskin olisi maistunu mikään muukaan siinä nuhassa. Lapset eivät kunnioittaneet joulurauhajulistuksen kuuntelemista mutta kuopus sentään sammui päiväunille.

Joulupukki tuli ennen kahta. Tämä kohta meni loistavasti. Poikien silmät loistivat ja suorastaan kiljuivat riemusta "Joulupukki! Joulupukki!" Meillä on ihana joulupukki joka kävi nyt toisen kerran. Hänellä ei ole muuta paikkaa kuin me, kun on mun ystävä ollut vuosia. Tällä pukilla on aikaa istua, jutella, jakaa lahjat ja katsella kun lapset avaavat paketteja ja jopa auttaa pakettien avaamisessa ja ihastella lahjoja. Hänellä on myös taito houkutella lapset samaan kuvaan itsensä kanssa niin että muksut ei edes tajua sitä. =)

Kun pukki lähti, aikuiset totesi että tässähän ehtii vielä käydä saunassakin hyvin. Niinpä äiti ja kuopus kipaisi kellariin saunaan. Isä kävi sitten yksin kun esikoinen ei halunnutkaan. Eipä ollut pakko. Torstaina on kuitenkin sitt oman perheen saunavuoro.

Ilta meni jouluruokia syödessä ja lahjojen kanssa. Kummasti sitä vaan jokaista sitt nukutti kun edellinen yö meni miten meni. Kuopukselle nousi illasta korkeahko kuume ja sitä jopa lääkittiin särkylääkkeellä että saisi nukutuksi.

Eilen paranneltiin edelleen kuopusta sen ohella että lapset tietenkin riiteli jatkuvasti... samaa rataa mentiin tänäänkin. Ja äidillä paloi jo hermot ihan totaalisesti. Onneksi tänään iltapäivästä alkoi näyttämään sille että toi kuopus tosta jo paranee!

Kyllä kateus iski. Lähinnä niitä kohtaan joiden joulu on oikeasti ollut rauhallinen ja harmooninen. Meillä se ei ollut sitä.

Minä jo tässä toivon, että voi kun oikeasti alkaisi työarki. Mutta kun ei ala!! =( Varmaan tämä mun pään päällä mustana pilvenä leijuva työttömyyden uhka on osaltaan vaikuttanut siihen, että minäkään en oikein saavuttanut joulufiilistä kunnolla. Mene ja tiedä.

Joululahjoista:

Aaron sai junarataan lisäosia, rattikelkan, ranne- ja herätyskellon, kirjan, 2 Cars-pyyhettä (Korvatunturilla oli joku linja menny ristiin ;))

Miika sai setin jossa oli paloauto, ambulanssi ja poliisauto, nallen, 2 Cars -pyyhettä.

Yhteisenä pojat sai 2 dvd:tä; Puuha-Pete: Lännen villit sekä Viidakkokirjan.

Isä sai pyjaman, teetä ja hunajaa sekä dödön ja after shaven.

Äiti sai villasukat, yöpaidan ja 2 kirjaa (aiemmin eräästä kirjekuoresta joulukortin lisäksi paljastui lahjakortti intialaiseen päähierontaan!!)

Yhteiseksi koko perhe sai vessapaperitelineen =D

Lisäksi meille mystisesti jouluaattona kolahti postiluukusta joulumusiikkicd jonka lahjoittajasta ei ole selvyyttä!

Että sellainen joulu...