Auts ja outs! Olen ihan raato. Liikkuminen sattuu. Muutto on tehty siltä osin että entinen koti on tyhjä ja anoppila tupaten täynnä! Kaikki tavarat on purkamatta... Mitään ei oikein meinaa löytyä. Kun ei ehditty mitään purkaa laatikoista... Mutta eiköhän se tästä.

Täytyy kehua että muuttomies oli huippu! Kaikki tavarathan saatiin sitt kerralla siirrettyä (lukuunottamatta niitä muutamia pieniä nyssäköitä joita oltiin jo aiemmin viety, mutt nekin olis sopinu kyytiin), ammattilainen katsoi asunnon läpi ja tiesi sen jälkeen heti miten auto pakataan. Ihan loistava muuttomies ja lupsakka kun mikä. Ja sen arvio muuttoon tarvittavasta ajasta piti aika hyvin. Oli sanonu miehelle että noin 5 tuntia menee. Muuttoauto tuli klo 10 ja kello on 15 kun noustiin kahvipöydästä anoppilassa =D

Pojat jännitti uutta päiväkotia mutta sinne sujahtivat sekaan ja nopeasti heippa että vanhemmat lähtisivät pian pois =D Itsestänikin vähän jännitti miten ne jää sinne mutta hyvinhän se meni. Ja vähän jännitti matkakin kun se on huomattavasti pidempi mutta sekin meni sujahduksena.

Eilen oli vähän haikea olo ja ehkä vähän vieläkin. Onneksi sentään työ on sama ;) Haikeudesta huolimatta olen kuitenkin iloinen, ja nokka kohti uutta elämää =)