Ei sitten syöty meidän perheessä eilen kinkkua... Mies väki lähti sitä kellarista hakemaan, pojat innoissaan uusien taskulamppujensa kanssa. Ja siellä odotti ikävä yllätys: joku oli murtautunut kellarikoppeihin ja varastanut mm. meidän kinkun! Eilisilta meni sitt vähän itkuksi. Onneksi oli sen verran muuta ruokaa, että saatiin syödyksi, mutta ei se kovin jouluista tai juhlavaa ollut. Poliisitkin kutsuttiin paikalle. Saa nähdä miten käy, kun meidän talossa on kameravalvonta...

Onneksi meillä on hirveä pakastimessa! Saadaan tänään sitten hirvipaistia.

Muuten jouluaatto oli oikein hyvä. Aamulla katsottiin Joulupukin kuumaa linjaa, koristeltiin kuusi, syötiin puuro. Joulupukki oli käynyt, sillä aikaa kun lapset oli päiväunilla ja minä ripustin pyykkiä. Kummallisen hiljaa se taas liikkui kun minäkään en kuullut mitään ;D Tai ehkä asialla olikin tontut!

Aaron sai suksipaketin, Olipa kerran keksijä -dvdboksin, junaradan paloja, Eläinmuistipelin ja suklaata, Salama-kylpytakin ja taskulampun.

Miika sai Salama-kylpytakin, Salama-ponchon, taskulampun, Kapteeni Koukun laivan, parkkitalon, Laurin kilpa-autopakin.

Minä sain kirjan, kylpytakin , peffanalusia saunaan (joista yhdessä on mun nimi!), sukat (aiemmin olin jo saanut kampaajalta jotain hiussuihketta, työkaverilta suklaata, kynttilöitä ja purkin, Miikan kummilta joulukahvia ja todella hyvän maustekakun, nokisuulta vartalovoiteen ja Nemikalenterin, ja sen auton ;D)

Mies sai lahjakortin, suklaata, kylpytakin, sukat, peffanalusia (joista yhdessä miehen nimi).

Että oltiin me oltu vissiin aika kilttejä =) Joulupukilla oli selkeästi saunateema. Ja hyvin oli kuunnellut poikien toiveita ja kiinnostuksen kohteita.