Tänään minulta kysyttiin miksi pidän blogia. Tai miksi kukaan edes on kiinnostunut lueskelemaan toisten blogeja. Vihjailtin jopa että suurin osa minunkin blogissa käyneistä on eksynyt tänne. Kyseltiin miten arvelen ihmisten etsivän täältä, onko mulla mitään annettavaa, mitä itse etsin toisten blogeista ja pitääkö vain narsisti blogia. Mielestäni hyviä kysymyksiä.

Lähinnä minä pidän tätä blogia omaksi ilokseni. Kirjoittelen tajunnan virtaani ja minulle tapahtuneita asioita ja ajatuksia niistä. En ole koskaan miettinyt onko minulla mitään annettavaa toisille. Mukavaa jos joku tänne eksyy (vahingossa tai tarkoituksella) ja ehkä joskus jopa lukeekin jotain ja peräti kommentoi! =D Ja vielä mukavampaa jos joku täältä jotain saa.

Mitä sitten etsin toisten blogeista... Minusta on mukavaa lueskella ihmisten kuulumisia, edesottamuksia, tarinoita; kurkistaa toisen ihmisen elämään sen verran kuin hän on valmis siitä paljastamaan. Toisaalta tuo on vähän hassua koska en pidä juorulehdistä! Ehkä kyseessä on sävyero. Toisaalta joskus on tosi kiva lukea jonkun blogia koska pidän hänen ilmaisutavastaan, tavasta kirjoittaa ja käyttää sanoja.

Suomessakin olisi aika paljon narsisteja jos vain narsistit pitäisivät blogeja =D Jotenkin kyse on kuitenkin jonkinlaisesta julkisuudesta.

Miksi Sinä luet tätä blogia? =)