Olimme tänään töissä aamukahvilla ja joku huomasi että viereisen rakennuksen katolla juoksee joku. Siinä piti tietysti sitten selvittää mitä jännää siellä oikein tapahtuu. No ei sen kummempaa kuin että joku nuori mies oli pudottanut mattonsa vahingossa parvekkeelta. Hän kääri sen tyynesti rullalle mutta sitten tulikin ongelma: miten kiivetä pystysuorat tikkaat alas mattokäärökainalossa?

Yksi työkavereistani avasi ikkunan ja kysyi miten nuorimies aikoo selvitä tilanteesta. Ei oikein kuulemma tiennyt. Me pyysimme hänet sisään ikkunasta Nauru Olihan se nyt toki helpompi reitti kuin yrittää tikkaita alas maton kanssa ja alaovesta sisään jne. Oli jonkin verran koominen näky kun nuorimies istui mattokäärön kanssa ikkunalaudalla. Hän oli hiukan hämmentynyt kun pääsi sisälle: "Näin paljon naisia... Mistä täältä pääse ulos?" No kieltämättä meillä on paljon naisia kun kaikki 14 työntekijää edustavat ko. sukupuolta.

Ja koska työpaikalla ei ole kuin naisia, yksi nuorimies aiheutti varsinkin poistuttuaan yleistä hälinää.

Meillähän kulkee yleisenä vitsinä, että huolto- ja remonttimiehet eivät uskalla tulla meille ja nekin jotka uskaltaa, irtisanoutuvat työstään seuraavana päivänä Silmänisku

Mutta harvoin sitä tulee nuorimies lentävällä matolla työpaikan ikkunasta sisään.