Keskikesän juhla oli ja meni.

Perjantaiaamuna pakkasin perheeni ja kamat auton ja otin nokan kohti äitini miehen mökkiä. Kaupan kautta tietenkin. Mökille saapuivat iltapäivän aikana myös tätini sekä sisareni miehensä kanssa. Ruoka katettiin ulos järven rannalle koivun alle. (ah miten kliseistä!) Ruoka oli nuotiolla kokattua; uusia pottuja (tosin ruottalaisia kun kotimaiset on vielä turkasen kalliita) ja lihapataa. Salaattiakin toki löytyi. Jälkkäriksi kuoharia ja alkoholittomille Louhisaaren juomaa sekä mansikka-raparperivaahtoa. Herkullista kaiken kaikkiaan! Ja mulle tuli mieleen iki-ihana sarja "Oi ihana toukokuu", joka muuten tulee jälleen telkkarista.

Perjantainahan oli loistava sää. Minua ei pieni pilvisyys haitannut eikä ollut liian kuumakaan. Lauantainakin oltiin melkein koko päivä ulkona. Tosin ruokailu tapahtui sisällä koska oli jo viileää perjantaihin verrattuna. Pojat kävivät mumminsa miehen kanssa veneajelulla ja osan matkaa esikoinen souti.

Sunnuntai valkenikin sitten harmaana ja sateisena. Pojat olivat hepulissa kun ulkona ei oikein voinut kunnolla olla ja aikuisilta meinasi mennä hermot. Päästettiin ne sitten tietokoneen kimppuun niin saatiin hetkeksi rauhallisempaa. Kotiin kiepautimme sisareni kodin kautta kun pojat halusivat nähdä koiriakin, jotka eivät olleet perjantaina mukana mökillä.

Ja koirista puheenollen: juhannuspäivän aamuna 7 koiranpentua putkahti maailmaan ja yksi niistä on meille varattu! heart