En tiedä ilkeenkö edes laittaa mun kakun kuvaa. Tosi hyvän makuinen se kyllä oli! Kokeilin mansikkamoussea ja valkosuklaamoussea väliin. Niiden ohjeet löytyvät mm. Ullalta. Minä taitava leipuri tekaisin kakun ja vien sen kellariin yöksi. Tulin takaisin keittiöön ja kas kummaa, mansikkamouseen tarkoitettu kermavaahto oli kipossa keittiönpöydällä ;D Siitä huolimatta täytteet kyllä onnistuivat.

Seuraavana päivänä pursotin kermaa. Tai siis yritin pursottaa... Meinasi itku tulla. En minä osaa!!

527023.jpg

Pinnalla on vauvojen marjasosetta ryyditettynä liivatteella. Ja kermasta on tippunut pari nestetippaa. Ne eivät kyllä näkyneet enää myöhemmin. Kakkua on maisteltu 5 aikuisen ja yhden lapsen voimin ja hyvää se on ollut.