Kävimme tänään katsomassa koiramammaa. Vielä ei ole 100 % varmaa, että pennut ovat tulossa. Parin kolmen viikon päästä saamme tietää varmuudella. Meille on luvattu että saamme ostaa narttupennun. Rotu on keeshond.

Jännää ja ihanaa! En ole aikuiselämässäni omistanut koiraa. Silti sitä luulee muka tietävänsä miten koiria kasvatetaan. Saattaa olla että koira tulee kasvattamaan koko perhettä Silmänisku

Odotamme kyllä innolla kaikki uutta perheenjäsentä. Minä lupasin jo muutama vuosi sitten, että kun esikoinen menee kouluun niin voimme harkita ja keskustella jonkun lemmikin hankkimisesta. Noh, olemme harkinneet ja keskustelleet ja koiraan olemme nyt päätyneet.

Jos ja kun pennut ovat tulossa, syntymä sattuu juhannuksen tiennoilla. Ja näin ollen luovutus elo-syyskuun vaihteeseen. Sinne asti on siis odoteltava. Kennel on noin puolen tunnin matkan päässä, joten pääsemme toki pentuja sitten katsomaan jahka ovat tulleet maailmaan. Ja kun kasvattaja on noin lähellä niin aina voi käydä kyselemässä ohjeita ja apua jos tarvitsee. Lupasihan tuo tulla sitten katsomaan meille kotiin.