Kun olin lähdössä töistä tj tuli ostolaskujen kanssa ja sanoi työparilleni selvään ja suoraan että, Ninni tekee nämä tästä päivästä lähtien itsenäisesti. Työpari vetäisi heti esiin sen kuka on vastuussa. Tj sanoi siihen, että viime kädessä hän vastuussa kaikesta, ja lisäsi että Ninni on ollut täällä sen verran kauan jo, että hän uskoo että homma hoituu.

Työpari ehkä otti siitä vähän nokkiinsa mutta luovutti paperipinon minulle, ja vanotti kysymään jos on vähänkään epäselvää. Pyh! Ihanko totta? Enköhän ole tähänkin asti kysyny, ja varmasti kysyn jatkossakin.

Tj oli jo saanut ressipistoksen asiasta, kun tänä aamuna eräs toinen työntekijä soitti vaille kahdeksan että ei tule moneen moneen viikkoon töihin koska jalka meni poikki (pahasti) viikonloppuna. Tj oli ajatellut mielessään että jos mun työparille jostain syystä sattuis jotain niin olis koko firma kusessa jos Ninni ei osaa tehdä hommia. Ja niinhän se on!! Mutta kun työpari on sitä mieltä että hän on korvaamaton ja hänelle ei satu mitään...