Minulla on ollut pitkään ongelmia etenkin vasemman puolen kanssa. Nyt joululoman aikaan sitten tuntui, että koko vasen puoli on ihan puuduksissa jatkuvasti. Ja päätin, että kun arki koittaa, asialle vihdoin tehdään jotain. Tuumasta toimeen. Varasin ajan hierojalle joka on myös kalevalainen jäsenkorjaaja.

Olipa yhellä vähällä etten sitt tänään päässyt hoitoon kun kuopus nosti yöllä kuumeen. Mutta sitt mies ilmoitti, että hän jää kotiin. Ja niin mie pääsin hoitoon.

Ensin vähän keskusteltiin hierojan kanssa, ja kuten itsekin vähän arvelin: pelkästä hieronnasta ei välttämättä ole mitään apua.

Tuloksena oli se että vasen jalkapöytä on/oli jotenkin erilainen kuin oikea. Muuten jalat oli suht tasapainossa. Kireitä lihaksia löytyi ympäri yläkroppaa. Selkäranka on kierossa. Niinpä niin... vaivainen koko akka =D Vähän reilun tunnin verran työskenneltiin. Käsitteli jalkaterät, käsivarret, hartianseudun, lapanluidenseudun, jonkun verran alaselkää, niskaa, päätä... Hyvälle tuntui! Katsotaan nyt oli tästä mitään apua. Varmaan jotain. Varaan sitt uutta aikaa jos tuntuu, että auttoi.

Tällä hetkellä vasen käsi ja vasen jalka on edelleen semmoisen puutuneen tuntuinen, mutta pikkuisen eri tavalla. Hartian seutu tuntuu hyvälle. Ihan tarkkaan ei selvinny miksi koko vasen puoli on vaivainen...

Itse sanoisin, että kun vaivaa on ollut kauan, niin sitä tuskin saa kertalinttuulla kuntoon...