Joulun odotus alkoi jo melkein perinteisellä tavalla: harmaana ja sateisena. Se ei vaan onnistu nyt kuitenkaan masentamaan joulunodotuksen iloa! Kuuntelen töissä jouluradioita, jouluvalot on töissä ja kotona, kotiin hiipii pikkuhiljaa jouluisia asioita ja tuoksuja. Joulu tulee!!

Asunnon myynnin suhteen teimme päätöksen, että irtisanomme nykyisen välityssopimuksen. rauhoitamme tilanteen joulun ajaksi ja katsomme tammikuussa uuden välittäjän. Kauppa kuulemma käy mutta silti nykyinen välittäjä ei ole saanut asuntoamme kaupaksi tämän 8 kuukauden aikana. En sano että se on välttämättä välittäjän vika, mutta kokeillaan nyt vaihtoa, josko se auttaisi. Tällä hetkellä ei näytä olevan tarjolla edes sellaista omakotitaloa jota voisi harkita...

Henkisen kasvun puolella olen mielestäni sisäistänyt rakkauden uudella tasolla. On hyvä ja miellyttävä olla tuon rakkauden sisällä. En tosin kuvittele, että olisin jotenkin saavuttanut nyt täydellisyyden tässä asiassa. En todellakaan ole. Mutta ymmärrän joitakin asioita uudessa valossa. =) En osaa tätä nyt kirjalliseen muotoon kuvailla. Se on tavallaan asia joka pitää itse kokea. Eikä tämä tarkoita että leijailisin tässä vain koko ajan vaaleanpunaisten sydämien keskellä. ;)

Ensi viikolla on joka ikinen päivä jotain menoa eli kiire viikkoa. Mutta sen jälkeen alkaakin joululoma harrastuksistakin ja voi alkaa jouluun laskeutumisen hyvillä mielin.

 

"On illansini luonto vaiti hetkisen
Ja tähtitaivas harmaa pilvinen
Kuin kauan sitten taaskin lapsen mielin avoimin
Mä hiljentyä jouluun tahtoisin"

Vexi Salmi