Niin siinä sitten kuitenkin kävi. Ehdokkaani ei päässyt edustamaan, vaikka etukäteen oli toivoa vaaliliiton takia. Pitääkö perkata syitä? Ehkä ei... Mutta poliittinen ymmärrykseni on ehkä näiden vaalien aikana kasvanut. Kuuntelin katujuttuja ko. ehdokkaasta ja vaaliliitosta. Ehdokkas ärsytti persoonana joitakin ihmisiä niin paljon, että vaihtoivat jopa puoluetta näissä vaaleissa. Ehdokkaalla oli niin kiire tehdä vaalityötä, että oikeasti hän ei sitä tehnyt eli ei malttanut keskustella ihmisten kanssa (itse hän kommentoi lehdessä että on varmaan liian tuntematon...). Täällä ei ymmärretty, miksi puolue toivoi äänten keskittämistä pääehdokkaalle, vaikka muitakin ehdokkaita oli, eikä täällä ymmärretty miksi Vihreät olivat vaaliliitossa vasemmiston kanssa. Mönkään meni. Lohduttaa pikkuisen se, että vaaliliiton toinenkaan osapuoli ei hyötynyt tästä liitosta.

Neljän vuoden päästä on uudet vaalit. Kannattaisi varmaan aloittaa vaalityö nyt, ettei tule tunne siitä ettei ole tarpeeksi tunnettu ;) Mikä minua henkilökohtaisesti hiukan harmittaa on se, ettei pääehdokas ole blogissaan millään tavoin kommentoinut vaalimenestystään. Voisihan sitä suoraan kirjoittaa, että ottaa päähän mutta luovuteta ei; tms.

Tulipa nyt sitten julkistettua poliittinen kantani. =D Olkoon se nyt sitten julkinen, vaikka varmaan suurin osa niistä jotka minut tuntevat, ovat voineet ainakin arvata sen.