Uskomatonta että tänään on jo 19. päivä! Mihin nää päivät on oikein hurahtanu? Huomenna on tämän viikon viimeinen työpäivä. Jeee!

Esikoisella oli tänään koulupäivän sijasta työpäivä. Meni isänsä kanssa työpaikalle. Esikoiselta napsahti noin kuukausi sitten etuhammas halki, ja tokihan se on rautahammas. Kävi jo silloin hammaslääkärillä mutta tänään oli uusintakäynti. Kävivät ensin kunnon röntgenkuvissa ja sitten marssivat hampilekurille. Hammaslääkäri vähän fiksaili hammasta jälleen ja laittoi kuoren joten hammas näyttää taas ihan ehjältä. Minusta tuntuu että esikoinen olisi kuitenkin halunnut pitää sen haljennen hampaan. Olihan se persoonallisen näköinen. Muuten sanoivat että tervetuloa seuraavan kerran vuositarkastukseen, joka mielestäni on vasta parin vuoden päästä kun vasta tänä vuonna käytiin.

Häslinkiä pukkasi töiden(kin) jälkeen elämään koska esikoisen joulujuhla alkoi klo 18 ja olimme kotona pikkaista vaille viisi. Esikoisen piti olla koululla viideltä. Onneksi koulu on melkein etupihalla. Ehdin jopa käyttää koiran pienellä lenkillä. Tosin minua hiukan säälitti Helmi-parka joka oli ollut koko päivän yksin ja jäi vielä reiluksi tunniksi yksinään juhlan ajaksi. Vein sen uudelle lenkille juhlan jälkeen.

Hienot olivat jälleen esitykset. Niistä näki, että lapset olivat saaneet vaikuttaa ohjelmien sisältöön. Lapset juonsivat ohjelman, lapset soittivat itse, lapset huolehtivat ääni- ja valotekniikasta. Kerta kaikkisen hienoa että saavat osallistua itse kaikenlaiseen toimintaan. Esikoiseni osallistuu huomenna tekniikan purkamiseen muiden kolmasluokkalaisten kanssa. Poika kyllä kertoi, että oli osallistunut teknisissä töissä myös rakentamiseen.