Aamulla ei päästy nettiin. Kukaan ei voinu tehdä töitä. Koko aamupäivän tj ja atk-hemmo selvitteli asiaa ja me muut hengailtiin aamukahvilla ulkona ja järjesteltiin papereita yms. Positiivista tässä on se että tuli järjestettyä vihdoinkin ne paperit! =D Viimein 11 jälkeen tj totesi että tänään ei päästä tekemään töitä, pistetään putiikkin kiinni ja lähdetään kotiin. Niin sitten tehtiin. Tosin mie sanoin että mie syön kyllä lounaan enkä lähde nälkäisenä ruokakauppaan.

Pari kesätyttöö jäi mun kanssa, kun lupasin että heitän ne keskustaan matkalla. Ja onneksi ne jäi. Paikalle pärähti yks tyyppi joka on tj:n kaveri mutta vähän semmoinen varottava heppu. Ei varmasti tee mitään jos ei ärsytä mutta arvaamaton.

Oltiin jo siinä sitten poistumassa talosta, tytöt meni jo pihalle, kun tää häiskä tuli kyselemään multa onko mulla mies ja perhe... Totesin täysin pahaa aavistamatta, että onhan mulla. Se rupesi selittämään, että olisi halunnu tutustua lähemmin mukavaa naiseen, ja toivottavasti en loukkaannu mutta hän sanoo niin kuin asia on =O No ei siinä todellakaan voinut loukkaantua!! Toi kyllä tuli puun takaa... Nyt jotenkin ajattelen uudessa valossa sen kun hän kerran esitteli minut kummipojalleen "Tässä on firman ehkä näppärin nainen." =D