Tänään on ollut ulkona kosteaa. Märkää lunta. Kuopus kipaisi mummolaan kun siellä oli serkkutyttö ja olivat tehneet lumiukon, -koiran ja -hevosen. Esikoinen ulkoilutti koiran päivällä. Mieskin toipui eilisestä vatsataudistaan.

En ole varmaan vuosiin tehnyt kiisseleitä kotona koska pojat eivät ole niitä syöneet ja kyllästyin siihen että piti aina osa heittää pois kun homehtui. Jouluna tein vadelma-karpalokiisseliä ja se katosikin aika nopeasti. Tänään tein sitten mustikka-mansikkakiisseliä ja hyvä kun sain itse yhden jälkiruokakupillisen sitä maistaa! Kiisseli katosi jonnekin! Ja ei, se ei ollut Helmi joka sen söi. Pitänee jatkossakin tehdä nyt kiisseleitä kun kerran maistuu.

Joululoman aikaan neuloin itselleni uudet polvisukat. Näiden sukkien malli on kirjasta "Suuri sukkakirja" ja neulominen aloitetaan kärjestä. Kantapään kanssa taistelin ensimmäisessä sukassa niin, että purin kantapään 3-4 kertaa ennen kuin ymmärsin idean ja sain kantapään onnistumaan. Toisessa se olikin jo suht helppo tehdä.Huomenna alkaisi arki minulla ja lapsilla. Mies on edelleen lomalla.