Havahduin tänä aamuna puoli yhdeksän aikaan siihen, että lapset heräsivät. Totesin, että minunkin kannattaa varmaan nousta ja lähteä koiran kanssa pihalle ennen kuin se toteaa toiveen ulospääsemisestä turhaksi ja tekee tarpeensa lattialle. Ja kiire sillä tuntuikin olevan koska vinkui kovin kun en sen mielestä ollut tarpeeksi nopea.

Kun tulin takaisin laitoin veden porisemaan saadakseni kahvia. Käytän reilun kaupan pikakahvia koska olen taloudessa ainoa joka kahvia juo ja saan tällä tavoin nopsaan sen yhden kupillisen jonka juon. Lisäksi vatsani on tottunut tähän kahviin niin, että muun kahvin juominen aiheuttaa vatsanväänteitä. Satunnaisesti voin kyllä juoda ihan tavallistakin kahvia.

Sitten muistin, että kuulin yöllä kännykän piippaavan tekstaria ja katsoin kuka oli minulle jouluviestin laittanut yöllä. Mutta oi! Ei se ollutkaan jouluviesti! Se olikin ollut sisareni, joka ilmoitti että häneltä oli mennyt lapsivesi ja olivat matkalla sairaalaan. Hurjan jännittävästi alkoi tämä päivä!

Avasin tietokoneen joskus puoli 11 jälkeen ja silloin huomasin että facebookin oli tullut sisaren mieheltä minulle viesti että poika on syntynyt ja kaikki voivat hyvin. Myöhemmin sain sisareltani tekstarin josta kävi ilmi että minusta oli tullut täti tänä aamuna 6.37.  heart

Tänään olemme koko perhe pelanneet lautapelejä. Aamulla pelasimme Salaisuuksien saarta, jossa saari upposi ennen kuin saimme aarteet talteen. Iltapäivällä kuopus oli muutaman tunnin kaverin luona ja minä pelasin esikoisen kanssa Da Vinci koodia. Illalla pelasimme Angry Birds Space -kimbleä.

Alunperin meidän piti tapanina mennä äitini ja sisareni luo käymään, mutta koska poikien serkku päätti tulla maailmaan tänään, sovimme äidin kanssa että menemme vasta loppiaisena. Olisimme toki voineet mennä äitini luo huomenna, mutta hänkin kuulosti väsyneeltä. Äitini oli miehensä kanssa sisareni luona aaton ja he jäivät koiravahdeiksi viime yönä, mutta eivät enää osanneet kunnolla nukkua. Paras siis jättää vierailu väliin.

Ja onneksi sovimme näin, sillä esikoinen oksensi äsken ja olisimme joka tapauksessa huomisen reissun näin ollen jättäneet väliin. Pari päivää se tauti sitten muhi ennen kuin seuraava meistä sai pöpön kuopuksen jälkeen.