250 g italialaista ricottajuustoa
150 g sulatettua voita
4 isoa munaa
steviaa maun mukaan
1,5 dl mantelijauhoa
1 tl karvasmanteliöljyä
1 tl leivinjauhetta
4 omenaa
kanelia

Vuoraa irtopohjainen vuoka leivinpaperilla. Vatkaa ricottaa, sulatettua voita ja karvasmanteliöljy sähkövatkaimen keskinopeudella parin minuutin ajan. Lisää munat yksitellen. Lisää seokseen mantelijauhe, johon leivinjauhe on sekoitettu. Tarkista makeus.

Viipaloi omenat ja paista ne pannulla voissa hitaasti meheviksi. Ripottele runsaasti kanelia molemmille puolille. Omenat eivät kaipaa lisämakeutta.

Laita taikinasta osa vuoan pohjalle, lisää sitten omenat. Peitä omenat taikinan lopulla. Paista 180 asteessa noin 40 minuuttia.

(ohje on Antti Heikkilä: Näin me keitämme)

Mulla ei ole steviaa joten pistin vajaan ruokalusikallisen täysruokosokeria. Ja se oli kyllä aivan riittävä!