Alkuperäinen ohje, jossa on käytetty naudan sisäfileetä, mutta meidän kaupassa ei sitä jostain syystä tällä kertaa ollut. Siispä porsasta. Sovelsin muutenkin ohjetta.

Kuten ohjeessa, avasin filee kuin kirjan ;) Tein voista, valkosipulista ja basilikasilpusta tahnan jota levitin fileen väliin. Leikkasin mozzarellajuustosta paksuhkoja paloja ja lätkin ne tahnan päälle. Siihen päälle lykkäsin vielä aurinkokuivattuja tomaatteja. Pistelin fileen kiinni hammastikuilla. Ja eikun uuniin.

571715.jpg

571717.jpg

Herkullinen tuoksu levisi keittiöön ja keittiöstä koko kotiin. Ainakin yhden mokan tein. Eli en muistanut pistää folioon. Mutta lopputulos oli kuitenkin syötävää. Jopa niin syötävää, että meidän nykyään melko nirso 4-vuotias söin lautasensa tyhjäksi, pyysi jopa lisää lihaa. Ja poistuessaan sanoi: "Söin kaiken, oli niin hyvää!" =D

571721.jpg

571736.jpg