Sattuipa sopivasti, että juuri kun suunnittelin tekeväni voileipäkakun niin Kodinkuvalehdessä oli hyvinkin yksityiskohtainen ohje sellaiseen. Tosin minähän en sitten tehnyt ohjeiden mukaan ;D mutta otin siitä täytteen ohjeen.
Täyte 1:
100 g kylmäsavulohta
100 g katkarapuja
1 dl tilliä
1 dl kevätsipulia
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl paksua turkkilaista jogurttia (karpit tietävät että tämä on partaäijää!)
½ tl rouhittua mustapippuria
Hienonsin lohen ja katkaravut, silppusin tillin ja sipulin (siis vain varret) ja pistin ainekset sekaisin.
Täyte 2:
3 munaa
100 g voita
1 prk (pieni) raejuustoa
Tein siis munavoin.
Ostin valmiiksi poikittain leikatun, voileipäkakkuihin tarkoitetun ruisleivän. Kostutin kasvisliemellä. Ja täytteitä vuorotellen.
Kuorrute:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl paksua jogurttia (sitä partaäijää ;D)
ripaus mustapippuria ja suolaa
*muoks* Unohdin sitten ottaa ne kuvat! =D Mutta hyvää oli vieraidenkin mielestä.
Kommentit